(+385) 01 2958 160KONTAKTIRAJ NAS

0item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

O nama

Osnovna djelatnost tvrtke Feniks kompjutori d.o.o. je proizvodnja i prodaja računala i računalne opreme.
Fenix.hr
Osnovani smo 1997. godine i od tada smo sveprisutni na zahtjevnom hrvatskom tržištu. Od samog početka nastojali smo da naši izlazni proizvodi i usluge budu na što višem nivou kako bi našim dosadašnjim, ali i svim budućim kupcima pružili neprocjenjivo zadovoljstvo u svijetu trgovine.

Kao i svaki početak, i naš je bio težak. Od samo nekoliko računala mjesečno i malog broja partnera prerasli smo u tvrtku koja trenutno ima dovoljno velik udio, kako u proizvodnji računala, tako i u distribuciji proizvoda najvećih svjetskih proizvođača kao što su Razer, Speedlink, TakeMs, Cooler Master, CM Storm, Vivanco, Roccat te mnogi drugi vodeći svjetski brendovi koji nam omogućuju konstantan porast broja distribucija i partnerstva u koja ulažemo neizmjeran napor i trud kako bi stvorili kvalitetan poslovni odnos.

Naši djelatnici svoj dio posla odrađuju brzo, precizno i odgovorno te uvijek profesionalno i uslužno na obostrano zadovoljstvo naših dragih kupaca i nas samih. Periodična školovanja, konstantne edukacije i svakodnevna informiranja i usavršavanja uz nezaobilazan trud i maksimalan napor stvorila su kompletan tim stručnih djelatnika na koje smo vrlo ponosni.

U sklopu maloprodaje, na istoj adresi, nalazi se i naš servis. Najbolje ga opisuju neizmjerno brza usluga i kratki rokovi isporuke servisirane robe, te stručan tim mladih ljudi koji svojim znanjem i iskustvom vjerno i profesionalno rješavaju poslove proizvodnje, servisiranja, reklamacije i održavanja robe i proizvoda.

Želiš li među prvima iskoristiti super akcije i popuste?

Prijavi se na naš besplatni newsletter i prvi saznaj za najatraktivnije ponude, popuste, nagradne igre i poklone.