(+385) 01 2958 160KONTAKTIRAJ NAS

0item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.
Postavi padajućim redosljedom

Artikli 1 za 10 od 15 ukupno

  1. 1
  2. 2

Iako sve više ljudi cijeni korisnost LED rasvjete, i dalje se mogu čuti različite priče i nerazumijevanje. Rasvijetlimo, stoga, najuobičajenije mitove i pojasnimo kako nam tehnologija LED može biti korisna.

Mit 1: LED traje vječno

LED žarulje zaista traju znatno duže od uobičajenih žarulja, ali ne tr...

Pročitaj više
Postao Dalibor

GoPro kamere

25-04-2017

GoPro kao kamera za putovanja

Mnogo je prednosti koje čine GoPro kamere atraktivnom opcijom za putovanja i avanture. Osim za fotografiranja, kvaliteta njihovog videozapisa također je odlična u odnosu na cijenu i veličinu.

GoPro kamere su male i svojom veličinom stanu u džep. Robusne su, tj. izrađene d...

Pročitaj više
Postao Dalibor

HP printeri

16-03-2017

Moderne, pristupačne mogućnosti HP pisača nude raznovrsnost korištenja u domu ili kućnom uredu. HP printeri pružaju jednostavno ispisivanje fotografija jarkih boja, kreativnih projekata, laserske kvalitete ili teksta, čak i iz smartphonea ili tableta.

Printeri za dom i kućni ured

S printerima iz seri...

Pročitaj više
Postao Dalibor

Za sve korisnike stolnih i prijenosnih računala danas je nezamislivo surfati Internetom bez nekog, čak i najosnovnijeg antivirusnog programa koji će nas štititi od virusa, trojanaca, crva i drugih napasnika koji mogu ugroziti ili u potpunosti uništiti naše podatke.

Što zapravo virus radi?

Ovaj zlonam...

Pročitaj više
Postao Dalibor

Video nadzor doma

13-02-2017

U današnje vrijeme, naša imovina, odnosno stan, kuća ili radni prostor postaju laka meta za provalnike i ako ne posjedujemo neki oblik zaštite i nadzora nad svojom imovinom, dovodimo u pitanje vlastitu sigurnost, kao i sigurnost naše obitelji. Stoga je potrebno uzeti dodatne sigurnosne mjere kako bi...

Pročitaj više
Postao Dalibor

Što je USB OTG?

07-02-2017

Praktična funkcionalnost Android uređaja

USB On-The-Go (OTG) je standardizirana specifikacija za USB konekcije koja uređaju omogućuje čitanje podataka s USB priključka bez zahtijevanja PC-a. Primjerice, ako želite spojiti USB priključak na vaš mobitel ili možda koristiti stari kontroler Xboxa 360 na ...

Pročitaj više
Postao Dalibor

Atraktivno RGB LED osvjetljenje tipkovnice i miša, ugodni Mem-chanical prekidači i prihvatljiva cijena - glavne su posebnosti gamerskog kombo seta MasterKeys Lite L.

Zonsko RGB osvjetljenje

Vrlo popularno RGB osvjetljenje nudi mnogo mogućnosti, kao što su jednolično osvjetljenje svih tipki, prelijev...

Pročitaj više
Postao Dalibor

reThink proizvodi

19-01-2017

Što je reThink?

Dosad ste sigurno u nazivu nekog Lenovo računala primijetili dodatak reThink, no još uvijek ne znate o čemu je zapravo riječ?

Radi se o brend imenu koji označava višak, odnosno obnavljane Lenovo proizvode koji su prošli temeljitu ponovljenu inspekciju i kontrolu kvalitete.

Lenovo reThin...

Pročitaj više
Postao Dalibor

Strujne letve

11-01-2017

Što je strujna letva?
Vjerojatno se u svakom kućanstvu koristi spajanje više uređaja na jednu strujnu priključnicu, a za tu namjenu nužna je strujna letva. Radi se o strujnom sklopu sastavljenom od više utičnica koje su međusobno povezane kablom i metalnom trakom. Sve zajedno ugrađeno je u plastično ...

Pročitaj više
Postao Dalibor

Zagreb Gaming Arena

28-12-2016

Zagreb će u ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja 2017. biti domaćin velikog međunarodnog gaming turnira Zagreb Gaming Arena.

Dvodnevno događanje održat će se u sklopu Croatia Winter Music Festivala, a na njemu će se odigrati turniri u nekim od najpopularnijih igara današnjice i predstaviti najnovij...

Pročitaj više
Postao Dalibor
Postavi padajućim redosljedom

Artikli 1 za 10 od 15 ukupno

  1. 1
  2. 2

Želiš li među prvima iskoristiti super akcije i popuste?

Prijavi se na naš besplatni newsletter i prvi saznaj za najatraktivnije ponude, popuste, nagradne igre i poklone.