PLANET mrežni preklopnik 4-port 10/100TX 802.3at PoE + 2-port 10/100TX

Šifra artikla : FSD-604HP
Cijena: 301,60 kn
Platite na 12 rata bez kamata. Već od 25,13 kn mjesečno.
Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5%
Cijena s popustom: 286,52 kn
Dostupnost:
dostupno
Za sve narudžbe iznad 1000,00 kn (s PDV-om) dostava je BESPLATNA.

Opis za PLANET mrežni preklopnik 4-port 10/100TX 802.3at PoE + 2-port 10/100TX

- Centralized Power Distribution for HD IP Surveillance System
* PLANET FSD-604HP Desktop Switch provides four 802.3at PoE+ ports for catering to small-scale IP surveillance networks at a lower total cost
* With dual 10/100BASE-TX uplink ports, the recorded HD video files from the 4 PoE IP cameras powered by the FSD-604HP are saved in the 4-channel NVR system
* Its surveillance software performs comprehensive security monitoring and manages the surveillance system in the local LAN or remote site via Internet
- 4-port PoE, 60-watt PoE budget
- Two 10/100Mbps uplink ports
- Can extend distance of up to 250m in the extend mode
- 30-watt power output at speed of 10Mbps
- Internal AC power, fanless design
- Innovative Port-based VLAN Protection
- Distance Extended for Transmission of Power and Data
- Robust Protection
- Environment-friendly, Fanless Design for Silent Operation
- Easy Cable Connection

Specifications
HARDWARE SPECIFICATIONS
- Network Connector: 6-port RJ45 for 10/100BASE-TX, auto MDI/MDIX
- PoE Inject Port: 4-port with 802.3af/at PoE injector function (Port-1 to Port-4)
- LED Display:
* System: Power (Orange)
* Per PoE port: PoE (Orange, Port 1 to Port 4), LNK/ACT (Green, Port 1 to Port 6)
- DIP Switch:
* 100m distance in standard mode
* 250m distance in extend mode (based on the cable category)
- Switch Architecture: Store and Forward switch architecture
- MAC Address Table: 2K MAC address table with auto learning function
- Switch Fabric: 1.2Gbps
- Switch Throughput: 0.89Mpps @64bytes
- Maximum Packet Size: 1536bytes
- Flow Control: Back pressure for half duplex. IEEE 802.3x pause frame for full duplex
- Power Requirements: AC 100-240V, 2A max.
- Power Consumption: Max. 63 watts, 214 BTU
- Dimensions (W×D×H): 168×93×32 mm
- Weight: 499g
- ESD Protection:
* Contact discharge of +/-4KV DC
* Air discharge of +/-6KV DC
- Surge Immunity: +/-4KV

POWER OVER ETHERNET
- PoE Standard:
* IEEE 802.3af Power over Ethernet/PSE
* IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus/PSE
- PoE Power Supply Type: End-span
- Power Pin Assignment: 1/2(+), 3/6(-)
- PoE Power Output:
* Per Port 52V DC, 300mA. max. 15.4 watts (IEEE 802.3af)
* Per Port 52V DC, 600mA. max. 30 watts (IEEE 802.3at)
- PoE Power Budget : 0 watts
- Number of PDs, 7 watts: 4
- Number of PDs, 15.4 watts: 4
- Number of PDs, 30 watts: 2

STANDARD CONFORMANCE
- EMI Safety: CE, FCC
- Standard Compliance:
* IEEE 802.3 Ethernet
* IEEE 802.3u Fast Ethernet
* IEEE 802.3x Flow Control
* IEEE 802.3af Power over Ethernet
* IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus

ENVIRONMENT
- Operating Environment: 0 to 50 degrees C
- Storage Environment: -10 to 70 degrees C
- Operating Humidity: 5 to 95%, relative humidity, non-condensing
- Storage Humidity: 5 to 95%, relative humidity, non-condensing

Tehnički podaci za PLANET mrežni preklopnik 4-port 10/100TX 802.3at PoE + 2-port 10/100TX

Brand
PLANET
Često postavljena pitanja
Načini plaćanja

Plaćanje karticom online :

  • Visa Premium PBZ (jednokratno i do 12 rata beskamatno)
  • MasterCard ZABA (jednokratno i do 12 rata beskamatno)
  • Visa ZABA (jednokratno)
  • Visa PBZ (jednokratno)
  • Diners ERSTE (jednokratno i do 12 rata beskamatno)
  • Maestro PBZ (jednokratno)

Plaćanje po predračunu (virmansko / internet bankarstvom)

  • Kod plaćanja po predračunu, na elektronsku adresu primatelja računa šaljemo predračun sa potrebnim podacima za plaćanje. Fizičke osobe plaćaju putem internet bankarstva dok pravne osobe plaćaju virmanski. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na dogovorenu adresu za dostavu.

Plaćanje pouzećem

  • Plaćanje pouzećem vrši se prilikom preuzimanja paketa. Plaćate direktno dostavljaču, u pravilu u gotovini. 

 

Platitelj karticom mora biti osoba ili organizacija koja je vlasnik kreditne/debitne kartice. Nakon odašiljanja narudžbe s ovim načinom plaćanja ne može se promijeniti sadržaj narudžbe, konačni iznos, adresa za dostavu i drugi dogovoreni uvjeti.

Pogodnost - Dostavna služba DPD ima mogućnost online plaćanja prije isporuke putem linka u svrhu smanjenja osobnog kontakta.

Ukoliko Kupac (fizička osoba) želi R1 račun, dovoljno je u drugom/trećem koraku narudžbe (korak “Dostava i plaćanje”) zatražiti R1 i ispuniti sva polja s podacima tvrtke.

Načini isporuke

Naručenu robu dostavljamo putem dostavnih službi DPD i GLS ili naše vlastite dostave za Grad Zagreb. Za sve narudžbe iznad 1000,00 kn (s PDV-om) dostava je BESPLATNA. Za sve narudžbe ispod 1000,00 kn (s PDV-om) dostava se naplaćuje 30 kn (PDV uključen).

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.
GLS paketi težine veće od 40 kg i zapremine veće od 25 litara naplaćuju se po tržišnoj cijeni dostave o čemu će kupac biti obaviješten prije plaćanja i slanja robe.
DPD paketi težine veće od 31 kg naplaćuju se po tržišnoj cijeni dostave o čemu će kupac biti obaviješten prije plaćanja i slanja robe. Paketi koji se dostavljaju na otoke se naplaćuju 65 Kuna i idu posebnim rasporedom dostave za otoke.
Za robu koju šaljemo kurirskom službom DPD, a nalazi se na našem centralnom skladištu, dostava se vrši u roku od 2-3 radna dana od izvršene narudžbe (u slučaju plaćanja putem virmana, nakon primljene uplate). Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. 

Prednosti DPD dostave:
• prije isporuke DPD Vam šalje poruku i mogućnost online plaćanja dostave prije isporuke paketa ili netom prije uručivanja čime izbjegavate nepotreban kontakt.
• ako u vrijeme dostave niste u mogućnosti biti na dogovorenoj adresi za dostavu sa DPD-om možete dogovoriti promjenu adrese dostave ili se odlučiti za preuzimanje pakete na najbližoj INA benzinskoj postaji.

Pakete poslane DPDom možete pratiti preko stranice https://www.dpd.com/hr

Raspored vožnje u mjesta u koja se ne dostavlja svaki radni dan.

Registracija i zaboravljena lozinka

Za kupnju na internetskoj stranici Fenix.hr nije potrebno izvršiti registraciju odnosno kreirati korisnički račun, ali potrebno je unosti osnovne podatake za obradu narudžbe. Registraciju je moguće izvršiti prije procesa naručivanja ili tijekom njega. Nakon odabira polja Registracija otvara se obrazac u kojemu je potrebno ispuniti osnovne podatke. Kupac sam odabire lozinku s pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Nakon popunjavanja traženih podataka potrebno je unose potvrditi klikom na polje Završi registraciju. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom e-mail adrese i lozinke. U slučaju da kupac zaboravi lozinku, dovoljno je zatražiti e-mail klikom na link Zaboravljena lozinka? Proslijedit ćemo vam novu lozinku za pristup podacima – naknadno je možete promijeniti jer automatski kreirane lozinke nisu lako 'pamtljive'. Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju u sustavu potrebna je jedino e-mail adresa i lozinka.

Newsletter pretplata

 

Dobivajte tjedno korisne informacije, akcijske ponude i kupone za popuste.
Predbilježite se na newsletter

Feniks kompjutori d.o.o. će koristiti podatke koje ste navelikako bi bili s Vama u kontaktu te Vam pružali novosti i marketinške aktivnosti.

U bilo kojem trenutku možete se predomisliti klikom na link 'Odjavi se s liste' u podnožju bilo koje e-poruke koju primite od nas ili ako nas kontaktirate na shop@fenix.hr. Vaše ćemo podatke tretirati s poštovanjem. Više informacija o našim praksama privatnosti potražite na našoj web stranici www.fenix.hr.

Pretraživanje

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa:

  1. Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži
  2. Proizvode možete pretraživati i bez upotrebe tražilice, pretraživanjem pojedinih tematskih područja (lijevi izbornik) te novih i najprodavanijih proizvoda (gornji izbornik). U lijevom izborniku moguće je odabrati željeno područje, a klikom na jedno od glavnih područja širi se broj mogućnosti s potpodručjima. Nakon odabira željenog područja, proizvodi se izlistavaju.

 

Prigovori kupaca

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje prigovore upute putem pošte na adresu Slavonska avenija 72, 10000 Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na adresu shop@fenix.hr nakon čega će Prodavatelj obavijestiti Kupca o zaprimljenom prigovoru.

U tu svrhu je prodavatelj pripremio obrazac kojeg možete preuzeti, ručno ili računalno popuniti, isprintati te nam ga poslati potpisanog na navedenu adresu.

Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora. Kako bi Prodavatelj sukladno Zakonu o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga.

Eventualne sporove Prodavač i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u mjestu sjedišta Prodavača. Sporovi putem interneta mogu se rješavati i putem online platforme na ec.europa.eu/consumers/odr/
Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o online rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).

Gore navedeni link potrošači mogu koristiti za prekogranične potrošačke sporove. Za potrošačke sporove u odnosu na trgovce iz Republike Hrvatske ta mogućnost ne postoji dok procedura ne bude podržana potrebnom zakonskom regulativom od strane ovlaštenih tijela RH.

Besplatna dostava
Za sve iznose kupovine iznad 1000 kuna.

Jamstvo 24 mjeseca
Na Feniks računala uz mogućnost produljenog jamstva do 60 mjeseci.

Plaćanje na rate
Kreditnim karticama do 12 rata beskamatno

Dodatnih 5% popusta
Za jednokratno plaćanje
virmanom, uplatnicom i digitalnim bankarstvom