Što je reThink?

Dosad ste sigurno u nazivu nekog Lenovo računala primijetili dodatak reThink, no još uvijek ne znate o čemu je zapravo riječ?

Radi se o brend imenu koji označava višak, odnosno obnavljane Lenovo proizvode koji su prošli temeljitu ponovljenu inspekciju i kontrolu kvalitete.

Lenovo reThink proizvodi obično dolaze kao rezultat viška ponude, otkazanih narudžbi, otvaranih ili oštećenih kutija.

Više vrijednosti za manje novaca

reThink proizvodi posjeduju istu funkcionalnost, stabilnost i performanse kao i novi proizvodi - ali po povoljnijoj cijeni. Tako se uz kupnju reThinka može uštedjeti i do 30% u usporedbi s istovjetnim, novim Lenovo proizvodom. Svi reThink proizvodi imaju puno Lenovo jamstvo.

Oznake kvalitete

Svi reThink proizvodi testirani su od grešaka te su fizički pregledani kao dio programa stroge i profesionalne provjere. reThink proizvodi dosežu visoke Lenovo standarde, a prema razini kvalitete dijele se na Gold, Silver i Bronze. Kategorija Gold označava nove proizvode bez ikakvih ogrebotina, dok se u kategoriji Silver nalaze novi proizvodi s neznatnim, jedva vidljivim ogrebotinama samo na plastičnim dijelovima - zaslon neoštećen. Bronze je oznaka za nove proizvode s manjim, vidljivima ogrebotinama samo na plastičnim dijelovima - zaslon neoštećen.

Ekološki naklonjen brend

reThink je ekološki naklonjen - naspram uništavanju visokokvalitetnih proizvoda s mnogo dužim životnim ciklusima. Ta dodatna vrijednost osigurava ovim proizvodima da još jednom postanu atraktivna alternativa novim proizvodima na tržištu.

Sveobuhvatni portfelj proizvoda

Za ispunjavanje različitih potreba korisnika dostupni su reThink tableti, prijenosnici, stolna računala, radne stanice, monitori, serveri i ostali pribor. Našu ponudu Lenovo reThink proizvoda pogledajte na linku.