Atraktivno RGB LED osvjetljenje tipkovnice i miša, ugodni Mem-chanical prekidači i prihvatljiva cijena - glavne su posebnosti gamerskog kombo seta MasterKeys Lite L.

Zonsko RGB osvjetljenje

Vrlo popularno RGB osvjetljenje nudi mnogo mogućnosti, kao što su jednolično osvjetljenje svih tipki, prelijevanje boja, pulsiranje, širenje boja itd. Miš posjeduje dvije zone osvjetljenja sa statičnim i Colory Cycle efektom, dok tipkovnica ima čak 6 zona s RGB osvjetljenjem. Osim toga, više je efekata osvjetljavanja na tipkovnici, npr. efekt širenja valova, skeniranja te drugi aktivni i jalovi efekti.

Mem-chanical prekidač

Ovaj spoj mehaničkih i membranskih mehanizama donosi taktilni osjećaj mehaničkih tipaka gdje mehanizam ne prepoznaje pritisak ni u jednoj točki putovanja tipke, osim kada je pritisnuta do kraja. Valja spomenuti kako je životni ciklus Mem-chanical prekidača duplo veći nego kod običnih membranskih rješenja.

Različiti efekti osvjetljenja tipkovnice

Tipkovnica je opremljena dugotrajnim, već spomenutim Mem-chanical prekidačima koji daju osjećaj mehaničkih tipaka i briljantnim RGB osvjetljenjem s višestrukim efektima osvjetljenja. Uz to, tipkovnica je otporna na prolijevanje tekućine te ima do 26 tipaka s anti-ghosting funkcijom koja omogućava zasebno prepoznavanje svake tipke koja je u zadanom trenu pritisnuta. Tipkovnica je kompatibilna s Cherry MX kapicama i omogućuje jednostavnu kontrolu nad brzinom ponavljanja i modom osvjetljenja.

Performanse miša u skladu sa senzorom

U miš je ugrađen precizan i stabilan optički senzor - infracrveni Avago 3050. Glavne tipke, lijeva i desna, opremljene su Omronovim prekidačima sa životnim vijekom od 10 milijuna klikova. Kao što je gore spomenuto, na mišu su dvije zone RGB osvjetljenja (rubovi kotačića i tanak prorez na pozadini uređaja), a dvije tipke za palac na lijevoj strani miša savršene su za rad i igru. Uz pomoć DPI tipke mogu se mijenjati razine i boje osvjetljenja (500 DPI-a je crvena, 1000 DPI-a je plava, 2000 DPI-a je ljubičasta, a 3500 Dpi-a je bijela boja). Glatke teflon nožice čine miš pogodnim za rad na bilo kojoj podlozi.

Cjenovno isplativ paket

MasterKeys Lite L i više je nego zadovoljavajuća kombinacija za posao i igru. RGB LED osvjetljenje i Mem-chanical prekidači zasigurno su najveći mamac potencijalnim kupcima, a cijena, u odnosu na kupnju odvojenog gamerskog miša i tipkovnice, čini ovaj komplet jednim od najisplativijih kombo paketa s RGB osvjetljenjem.

Kombo set Cooler Master MasterKeys Lite L možete naći na našem webshopu.